Звезден отбор от тийнидоли докара в Русе турнето на „Кока-кола“

- Разкажи ми малко повече за последната ти песен „Базука“. Как се роди идеята и къде снима песента?
- Базука дойде от това, че исках да измисля синоним на красиво, бразилско женско дупе, и реших, че думата ще бъде базука. Половината клип е заснет в Тайланд, а другата половина в Гърция. Парчето е на две седмици, а досега има над 6.5 млн. гледания, което много ме радва. С тази песен закрих концерта.
- Какво запази и какво промени в себе си от първия ден, в който стъпи на музикалната сцена?
- Това, което запазих, е дисциплината. От малък съм разбрал, че за да бъдеш постоянен и да постигаш целите си, е нужна дисциплина. А иначе всичко останало гледам да го променям, защото както времето се променя около нас, така и аз гледам да се променям с него. Според мен постоянно трябва да следиш за това как се променя светът около теб и да се адаптираш към него.
- Разкажи ми за книгата, която ти предстои да издадеш. Кога ще излезе и какво разказваш в нея?
- Книгата се казва „Пътят нагоре“ и се очаква да излезе в края на есента. В нея има много истории от концертите, там са нещата, които хората нямат откъде другаде да ги научат. Описан е животът ми и пътят, по който съм минал за тези 10 години. 
- Какво да очакваме от теб и какви проекти ти предстоят?
- За наесен съм подготвил няколко парчета съвместно с други изпълнители, но все още са работен проект. 
- Какво ще кажеш на хейтърите, а и на феновете ти, които четат лошите коментари?
- За толкова години съм преминал през много неща и вече почти не обръщам внимание. Не отричай това, което не можеш да разбереш. А на феновете си искам да кажа, че  благодаря за подкрепата им през тези 10 години. Аз се опитвам, когато имам възможност, да им обърна внимание, те са хората, за които има смисъл да работя. 
- Какво те прави щастлив?
- Напоследък щастлив ме прави срещата ми с интелигентни хора, защото искам да науча нещо повече. Както е казал Стив Джобс, ако вие сте най-умният в стаята, значи това не е правилната стая, в която да бъдете.