Феновете на ЦСКА от прословутия Сектор „Г“, известен с крайните си и непримирими привърженици, обявиха война на няколко фронта - срещу БФС, персонално срещу шефа на БФС Борислав Михайлов, собственика на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев, спеца по спортно право Георги Градев и ... „Дунав“! Епистоларният им залп, свързан с решението на УЕФА и Спортния арбитражен съд в Лозана да спрат „червените“ от участие в Лига Европа, е придружен и с карикатура.
Какво съдържа словесната атака - Боби Михйлов пие от ранни зори, питието с малц му се услажда под звуците на песни в изпълнение на Преслава, Домусчиев създал „Лудогорец“ през 2010 година, а само два сезона по-късно отборът му играл в евротурнирите /подтекстът е къде остава тригодишното правило, но всъщност клубът е създаден през 1945 година/, Градев блестял с юридическите си познания само във Фейсбук.
Тук, а и в сайтове, близки до ЦСКА, се правят все по-чести и странни намеци, че „Дунав“ е сателит на „Лудогорец“ и че едва ли не Домусчиев командва парада в русенския клуб.
Не е вярно нито едното, нито другото и най-малкото доказателство са резултатите от мачовете между двата тима. 
Но да видим абзаца, „посветен“ на „Дунав“ /без редакторска намеса/.
„Използваме случая да поздравим и отбора на „Дунав“, завършил на 12 точки зад нас в редовния шампионат и който по съвсем честен и заслужен начин ще запише своите 60 секунди слава в Европа. Прeдлагаме на новите ратаи на Султан Делиорман да благодарят на ЦСКА, докато броят головете на „Иртиш“. Все пак, ако не бяхме решили да дадем шанс на талантливите си юноши в последния кръг /има се предвид мача в Русе/, нямаше да получат златната възможност да се докажат по такъв безапелационен начин пред новия си господар и да му се „сложат“ така, както и жена му не се е слагала на своите клиенти“.
Нататък не си струва да коментираме.