Моторист с мощна хонда се блъсна в ситроен, който му отнел предимството.
Инцидентът стана вчера около 9.35 часа на Т-образно кръстовище малко преди кръговото в кв.“Чародейка“. Шофьорът на ситроена Стефан Стоянов излязъл от ул.“Зорница“ на улицата с предимство „Филип Станиславов“, без да се огледа и в последния момент видял идващия право към него мотор. 26-годишният моторист се опитал да избегне удара, но не успял, блъснал се в левия заден калник на колата и паднал на асфалта, а моторът се спрял в тротоара. „Виновен съм, но добре, че видимо момчето не пострада сериозно“, каза пред „Утро“ Стоянов. 
На място пристигна линейка и откара моториста в болницата. Прегледът там установи наранявания на главата и охлузни рани по тялото и младежът е настанен в неврохирургия под наблюдение. Алкохолните проби на двамата участници в катастрофата са отрицателни.
Инцидентите с мотористи тази година зачестиха заради бясното им каране по улиците и булевардите в града. Според статистиката за последните два месеца един от тях загина на бул.“България“, друг уби жена пак там, а четирима се контузиха след удари в коли на различни улици.