Грабителят на кафе автомати, който за две нощи разби четири машини и задигна монетите от тях, е заловен. Това е станало, след като в неделя малко преди 5 часа призори служители от Второ РПУ задържаха крадец с касата от току-що разбит автомат на ул.“Неофит Рилски“ в ръце. 
Установено е, че осъжданият за кражби 32-годишен В.М. е разбил четири кафе машини за две нощи по един и същи начин - взломяване на пантите на вратите им. Така в събота през нощта крадецът разбил автомат на ул.“Олимпи Панов“ и задигнал неустановено количество монети от касата и от устройството за връщане на ресто. След това се прехвърлил на друга машина на съседната уличка „Симеон Велики“. От нея отмъкнал монети за общо 100 лева. В неделя през нощта крадецът атакувал още два автомата на бул.“Придунавски“ и на съседното до него кръстовище между улиците „Ал.Хаджиоглу“ и „Богдан войвода“, от които задигнал монети за над 400 лева. 
Докато си признавал подвизите, В.М. бил уличен в взломяване на хладилна витрината до павилион за вестници на бул.“Цар Освободител“ в събота след полунощ. Тогава от нея бяха задигнати неустановен брой кутии с бира и енергийни напитки, които се използват при вземане на дрога. Той обаче признал, че крадците са двама души от неговата черга на 32 и 41 години, които също са вкарани в ареста. Предстои тримата криминално проявени и осъждани бандити да бъдат изправени на съд.