Нали познавате Иван Кулеков? Да, да, същия Кулеков, който сега е в „Шоуто на Слави“. В преломната 1989 година тай издаде книгата си „Ръкописи“, която показа голямата сила на афоризмите, една от тъй наречените кратки форми. Един от тогавашните ръкописи на Кулеков се превърна в леко нагарчащ виц, който може да се чуе и днес: „Пак ми се ходи в Италия. Миналата година по това време пак ми се ходеше...“. 
Е, ако и на вас ви се прелита до Ботуша за една долче вита ваканция, получавате страхотен шанс!
Голямата лятна фиеста се завърна на страниците на „Утро“ в играта на вестника с реномираната туристическа компания „MG Travel“, която ви предлага два безплатни романтични уикенда за двама в зеления оазис „Островче“ край Разград и незабравима тридневна ваканция в Рим. И макар че тази година играта е озаглавена „Световни градове на прочути еврoпейски реки“, пътуването до Вечния град ще е със самолет, за да не се губи нито миг от насладата.
Започваме в понеделник.
Ето как ще протече играта.
Първите два кръга ще продължат по три седмици, през които на страниците на вестника ще публикуваме част от снимка на известен европейски мегаполис, израснал около река, в който „MG Travel“ организира екскурзии и почивки. Необходимо е да се съберат  различните елементи от снимката, да се сглоби пъзелът, да се залепи на лист хартия и да се отговори на следните въпроси:
1. Кой е изобразеният град?
2. Как се нарича реката, течаща през него?

3. Кои са най-ярките символи на града /посочете не повече от три символа/?
Четвъртият кръг ще се разиграе по същите правила в четири седмици - като за голяма награда.
Сглобените пъзели и отговорите си можете да изпратите по пощата или да донесете лично в редакцията на „Утро“ на ул.“Константин Иречек“6 или в офиса на „MG Travel“ на улица „Муткурова“ 36А в центъра на Русе. Приемат се само оригинални талони, без фотокопия.
Всички участници в трите кръга на играта ще се борят за мечтания полет до Рим. 
И една бонус награда - ако отговорите на загадката във Фейсбук страницата на „MG Travel“, може да спечелите пакет туристически аксесоари.
Повече талони, повече шансове за успех!