„А отбор“ /Русе/ стана победител в регионалния турнир на фенската футболна надпревара „Каменица фен къп 2017“. Победителите бяха наградени вчера от кмета Пламен Стоилов, който откри мачовете в събота. На откриването присъстваха още зам.-кметът Иван Григоров и почетният председател на федерацията по борба Валентин Йорданов.    
„А отбор“ се класира за националния турнир в Стара Загора след финална победа от 5:1 срещу тима на „Бъзън“. Трети и четвърти се класираха „Локо Русе“ и „Ултрапак“. 
Лазар Лилов от „Бъзън“ получи приза за най-добър вратар, Георги Георгиев от „А отбор“ бе отличен като най-атрактивен футболист. Тимът на „Холеман - шеста маса“ взе приза „Феърплей“.
Извън официалната част на турнира се проведе мач между отборите на фенклубовете на „Дунав“ и на „Астън Вила“. Редовното време завърши при 1:1. Така се стигна до изпълнението на дузпи, по-точни при които се оказаха момчетата от „Дунав“. 
Партньорите на „Фен Купа 2017“ - „Joma“, „Telenor“ и „Hyundai“, раздадоха десетки награди на гостите чрез томболи и интересни футболни игри.