Млада жена без образование, но явно с достатъчно познания за човешките страсти, била налегната от тежко безпаричие и започнала да мисли как да се избави от него, като единственият вариант, който не стоял пред нея, бил да се хване на работа.
Така 21-годишната тогава Дочка И. скоро била осенена от идеята да се регистрира в сайта за сексуални услуги „Адам и Ева“. От обещанията й бил привлечен Г.Г., който на 26 март 2016 г. след полунощ й звъннал и се уговорили да се срещнат в дома му. Дочка приела поръчката и повела със себе си две години по-младата си приятелка Ася С. Двете нямали никакво намерение да обслужват мераклията, но пък имали план как да го разтоварят от пари и ценности.
Когато пристигнали на адреса, клиентът се учудил, че идва и второ момиче, но с радост приел „бонуса“ и  дори им платил таксито. В апартамента фалшивата проститутка поискала първо да си получи 70-те лева за сеанса, а после пратила домакина в банята да се освежава. Той й обяснил, че вече се е изкъпал, но тя била непреклонна. 
Докато се плискал в банята, Дочка и Ася свили още 70 лева от портфейла му и мобилния му телефон, който Ася същия ден оставила в заложна къща за 50 лева. 
Измаменият се оплакал в полицията, която бързо открила крадлите и обраният си получил обратно откраднатите 70 лева и телефона, но не и платените авансово 70 лева за услуга, която така и не консумирал.
След разкриването им двете приятелки тръгнали към съда, но Ася починала и Дочка останала без компания в съдебната зала. Тя бе наказана от състав на Районния съд с 8 месеца условно с три години изпитателен срок, но може да обжалва.