Три поредни пъти полицай хваща неправоспособен шофьор в Русе.
Първия път С.М. направил катастрофа на 17 ноември миналата година по бул. „Цар Освободител“ и избягал. Органите на реда започнали да го издирват, но не им се наложило да работят дълго по въпроса, защото още същия ден нарушителят се предал сам. Тогава станало ясно, че той няма изкаран шофьорски курс. Последвало съставяне на акт, който С.М. подписал без възражения. 
Това обаче не го спряло да сяда зад волана. На 18 декември, той карал по бул. „България“, когато бил забелязан от единия от полицаите, които го санкционирали първия път. Униформеният веднага го познал, сетил се, че е неправоспособен и че съвсем скоро е наказан за същото. Служителят на реда спрял С.М., съставил му втори акт, който той отново подписал без възражения, и веднага щом станало възможно, се метнал в колата.
В този ден обаче явно нямал късмет, защото докато се движел по ул. „Чипровци“, същият полицай отново го видял и пак го спрял, за трети път му съставил акт, който нарушителят на закона отново подписал без възражения. 
Така наглецът стигнал до съд, където наказанието  не му се разминало. Той бил освободен от наказателна отговорност, която магистратите заменили с административна, и му наложили глоба от 1500 лева.