Бившият футболист на „Левски“ Антон Огнянов бе включен в групата на „Левски“ за мача утре на Градския стадион в Русе. Както и известно, след като реанимира кариерата си с екипа на русенския тим, Огнянов премина със скандал през зимата в столичния отбор. 
По ирония на съдбата единственият му гол за столичани дотук в общо 11-те му мача бе срещу „Дунав“. След попадението в Разград Антон тръгна да жестикулира гневно към русенската агитка и едва бе удържан от съотборниците си. В интерес на истината феновете на „Дунав“ попяха дружно по негов адрес песни със солено съдържание.
Какъв е другият принос на Огнянов за „Левски?“ Само една асистенция в тези 11 мача. И 5 жълти картона. Почнаха да го налагат като титуляр, после седна на пейката, а в последните двубои кърпи дупки като ляв защитник. Ще е суперинтересно, ако отново излезе като бек, тъй като в неговата зона като нападател ще действа привлеченият през зимата без пукната стотинка от „Локо“ /Пд/ Бирсент Карагарен! А асеновградчанинът си е нестандартен футболист. 
Какво даде Антон на „Дунав“ през есента? Взе участие в 18 мача, вкара 4 гола, помогна с 4 асистенции. Ако се съди по статистиката, се е справял доста по-добре, а и сигурно е бил по-спокоен, тъй като по сметката му има само 2 жълти картона. 
Блудният син се завръща в тъмносин екип. А агитката е готова да го посрещне със специален репертоар.