За трета поредна година „Енерго-Про“ стартира провеждането на кампания за изнесени офиси в малки населени места на територията на Североизточна България. Кампанията в Русенско е насрочена за следващата седмица. В периода 22-26 май екипи на дружеството ще посрещат в приемните жители от 11 населени места в областта, които иначе трябва да пътуват до Русе, за да уредят някакви свои отношения с електроразпределителното дружеството. 
Най-често клиентите посещават изнесените офиси, за да стартират процедура по смяна титуляра на партидата, да се консултират за процеса по присъединяване на нов обект към електроразпределителната мрежа и други. 
За да бъде ефективна срещата със специалистите на дружеството, е необходимо клиентите да предоставят документ за самоличност и документ, удостоверяващ собствеността върху имота, за който се отнася съответната услуга. Посещавайки мобилния офис, всички клиенти ще могат да актуализират данните си за кореспонденция с „Енерго-Про“, което ще разшири възможностите им за комуникация с компанията.
На 22 май ще работят 4 изнесени офиса - от 09.30 до 12.30 в сградата на община Сливо поле и Кметство с. Писанец, а от 13 до 16 часа в кметствата на Ряхово и Смирненски.
На 23 май от 10 до 14 часа експертите на „Енерго-Про“ ще са в кметствата на Кацелово и Борисово. За 25 май са предвидени три изнесени офиса - от 09.30 до 12.30 в Мартен, 10-14 часа в Кошарна и 13-16 часа в Николово. Последните две приемни са на 26 май от 10 до 14 часа на автоспирката в центъра в Малко Враново и в кметство в Червена вода.