Русенецът Даниел Иванов, който от 10 април се впусна в предизвикателството да бяга благотворително всеки ден по седем километра в продължение на 100 дни, ще мине и през родния си град. На 47-ия ден от маратона той ще бяга в Младежкия парк. Всичко това Даниел прави с кауза - ремонт на физкултурния салон в Математическа гимназия „Баба Тонка“, където самият той е завършил. Целта на инициативата е да се съберат 20 000 лева, с които да се обнови спортната база на училището и да се закупят нови фитнес уреди. До момента има събрани над 4000 лева. 
Всичко започна с един бас с приятел, с който сме учили в Математическата гимназия. Идеята и каузата всъщност са знак на благодарност към училището за предоставената ми възможност да се развивам и за безценните умения, които ми дадоха спортните отбори на гимназията. В Математическата се предлагат широк спектър от извънкласни дейности и искаме да дадем на учениците възможност за по-добри условия, като всички събрани пари ще бъдат дарени за обновяване на спортната база и в подкрепа на спортните дейности, каза Даниел. Преди бягането в Парка младежът ще направи презентация в аулата на гимназията, като ще запознае гимназистите с кампанията, ще сподели своя спортен опит и ще им разкаже повече за здравословния начин на живот, ще отговори и на всички техни въпроси.  
Желаещите да подкрепят благотворителната инициатива на Даниел могат да дарят средства по банковата сметка на училищното настоятелство към МГ „Баба Тонка“:
IBAN: 
BG03STSA93000006357513
BIC: STSABGSF
Основание: „ДАНИ“ (насочва средствата към фонда за кампанията)
А всеки, който иска да се включи със залози в предизвикателството, може да го направи на интернет страницата https://www.justgiving.com/crowdfunding/OutrunTheFund и във Фесйбук страницата Outrun The Fund.