28-годишният Георги И. за това, че с неговото аверче Владислав Г. ограбили човек, за когото изходът от нежеланата среща бил не само загуба на пари, но и два избити зъба. 
Георги и Владислав си падали по ротативки и на 20 май миналата година се озовали в казино, където бързо проиграли всичките си пари и започнали да зяпат останалите комарджии. Към 3.30 ч, вече на 21 май, се появила и жертвата им, която обаче имала далеч по-добър късмет от тях и спечелила джакпот от 705,75 лева. Георги веднага отишъл при мъжа и му поискал 20 лева, но онзи му отказал. Прибрал си парите и си тръгнал, а Георги и Владислав решили да го ограбят и тръгнали след него. 
Когато го настигнали, отново му поискали пари, но след поредния отказ човекът получил удар в лицето. Успял да се окопити и хукнал да бяга, викайки за помощ, но Георги го настигнал и го спънал. Мъжът паднал по очи и ударил брадата, устата и зъбите си. 
Двамата комарджии грабнали чантичката и избягали. Георги бил спипан от полицията и ще седне на подсъдимата скамейка, но Владислав успял да се измъкне и е обявен за общодържавно издирване. Загубите на жертвата пък били за общо 1302,85 лева, защото освен спечеления джакпот имал и други пари и вещи.