Преди концерта на Орлин Горанов и Кристина Димитрова на сцената излязоха Мартина, Монти и Айса или „Ice Cream“. Групата е една от най-търсените в българското интернет пространство с над 20 000 000 гледания на клипове. През 2013 г. е определена за най-добра хип-хоп група, а на следващата година печели наградата на БГ радио за най-добър видео клип към песента „Захир“.

- Не мога да не започна нашия разговор с турнето, което направихте през 2016 година. Бихте ли разказали как се зароди идеята, в кои градове бяхте и как ви посрещна публиката?
Мартина: Навсякъде публиката е различна, но винаги ни посрещат добре. Но имаме и фенове, които идват в различни градове, за да се срещнат с нас отново.
- Мартина, ти си най-новият член на групата, макар че вече минаха почти две години, откакто се присъедини към Монти и Айса. Радваш ли се, че си в този състав?
- Естествено, това си проличава и на сцената, когато пея с тях. Радвам се и от професионална гледна точка, това е изкачване в професионалната стълбица. Всички познават песните на „Ice cream“ и аз съм горда, че съм част от този екип.
- От колко години пееш? Как започна увлечението ти по музиката?
- Това ще прозвучи клиширано, но увлечението ми започна от много малка. Аз съм от семейство на музиканти и съм израснала с музика. Крушата не пада по-далеч от дървото. Майка ми е солистка на групата „Трамвай номер 5“, а баща ми е рок-китарист и създател на група „Кукери“. На 9 години участвах в тв предаването „Като лъвовете“, после пях в „Бон-Бон“.  Завърших средно и висше образование с китара и класическо пеене, така че музиката винаги е била част от живота ми.
- Миналата година заснехте клипа към хита си „Танцува ми се“ по време на поставянето на рекорд за Гинес на Южния плаж във Варна, където 4000 души направиха най-дългата жива ДНК верига. Разкажете нещо повече за събитието.
Айса: То беше невероятно и се радваме, че Медицинският университет във Варна се включи както в поставянето на рекорда, така и в наша песен „Танцува ми се“, която тогава край брега на морето прозвуча за първи път. Дойдоха много хора, включително и от други градове. Според мен този рекорд скоро няма да бъде подобрен. 
- Какво ново тази година?
Монти: Много музика, много пътувания и срещи с нашите почитатели?
- А турне?
Мартина: Ние сме си постоянно в турне.