Двемогилската лекарка Таня Попова, която миналата година нашумя, след като заряза 9-месечното си бебе в адски пек в колата си на паркинга пред „Св.Троица“ в Русе, е в центъра на нов скандал. Този път общопрактикуващата лекарка е осъдена за насилствено нахълтване в чужд дом, при което една врата станала на трески.
Случаят е стар и първото действие в него е от януари 2015 година, когато Попова нахлула в къщата на свекърва си в Две могили, където били и двете й деца. Причината - искала си паролата за профила във Фейсбук. А паролата била сменена от децата, защото майка им се забавила с изплащането на детските надбавки и те решили да й дадат урок. Това обаче дотам разлютило майката, че я накарало да иде у бившата си свекърва и да настоява бурно пак да може да си влиза в профила в социалната мрежа. Децата казали, че са забравили паролата, а свекървата я отпратила, но Попова не мирясала. Успяла да влезе в двора на къщата и започнала да крещи. Стреснатата и ядосана баба отключила вратата на къщата, а снахата я изблъскала и тръгнала към стаята на децата. 
Тяхната врата била заключена, докторката започнала да блъска по нея и настанала суматоха, в която едното дете успяло да се измъкне през прозореца и да потърси помощ при съсед. Мъжът опитал да укроти безчинстващата жена, но напразно. В края на краищата всичко се разминало с много шум, сеир за комшиите и стрес за децата.
През февруари Попова застава пред съда в Бяла, който я оправдава, но след протест на прокуратурата Окръжният съд постановява 3 месеца условна присъда с 3 години изпитателен срок. И това решение не е окончателно и може да се обжалва пред Върховния касационен съд.
Таня Попова вече има една присъда от 2007, когато е санкционирана с пробация, но по-късно е реабилитирана. През 2011 година пък е глобена с 1000 лева от съда в Дряново.