Клиентка в такси бе откарана в болницата със съмнения за сътресение на мозъка след катастрофа вчера сутринта, но след преглед на скенер отказа да остане на лечение.
Инцидентът стана вчера около 8 часа на бул.“Христо Ботев“ на метри от светофара до Симова мелница в посока центъра.
От улица „Згориград“, която свързва „Родина 4“ с булеварда, изненадващо излезе шкода и ме блъсна, обясни шофьорът на жълтия шевролет Харитон Йорданов.
От удара таксиметровият автомобил се блъснал в мантинелата в разделителната ивица на булеварда и двете му предни колелета се откачили, а жената, която вероятно е била без колан, е ударила главата си в колонката. 
Само преди седмица дадох 1000 лева да стегна колата, а сега ме чака голям ремонт, ядосваше се Харитон. 
Съвсем друга е версията на шофьора на шкодата, който твърди, че се огледал на Т-образното кръстовище и излязъл на булеварда, след като видял, че таксито е далеч. В това време обаче шевролетът се блъснал в него заради висока скорост и отхвръкнал към мантинелата.
След два месеца навършвам 64 години и досега нямам никакво нарушение, каза още водачът на шкодата.
Точната причина за катастрофата се изяснява от КАТ, предварителните данни сочат, че се касае за отнето предимство. Алкохолните проби на двамата участници в инцидента са отрицателни.
22 катастрофи са станали през почивните дни. При тях е пострадала една жена, чиято дясна ръка е счупена при удар на лек автомобил с бус на булевард „Липник“в неделя около 16 часа.