Телекомуникационната компания „Нетуоркс България“ ще зарадва футболните познавачи с много специални награди и телевизор „Филипс“. Всичко е много просто - само трябва да дадете прогнози за изхода от петъчния мач в Русе между „Дунав“ и „Локомотив“ /Пд/. Пред Градския стадион ще бъде опъната шатра „Нетуоркс“, в която ще се приемат вашите предвиждания. Прогнозите във Фейсбук ще са невалидни.   
А билетите за историческото завръщане на „Дунав“ на Градския стадион за мача този петък от 17.30 часа вече се продават на няколко места в Русе. Талоните ще са с цена от 8 лева, а който иска да се уреди авансово с тях, може да намине през магазин „Спортлик“ на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Халите/ в 4 от офисите на „Нетуоркс България“ на ул. „Църковна независимост“ 18 /на партера на сградата на Проектантска организация/, в квартал „Възраждане“ на улица „Плиска“ 78, вход „Д“ блок „Мадара“, в Мол Русе и в квартал „Дружба“ на ул. „Васил Левски“ 4 /сградата на „Солидарност“/. Предварителната продажба ще приключи вечерта на 27 април. Билети в деня на мача ще са на разположение от 13 часа на 5 каси на стадиона. 
„Купете си билети колкото се може по-рано, защото интересът към срещата е огромен. Така ще си спестите опашките“, призоваха от ФК „Дунав“.  
Всички места на Градския стадион след преустройството му в движение на този етап са 12 400. 
Абонаментни карти от 30 лева пък се продават до петък в магазин „Спортлик“. Те ще важат за домакинските срещи до края на сезона. ВИП картите са с цена от 100 лева. Единствено техните притежатели, официалните лица от двата футболни клуба, представители на БФС и журналистите ще могат да ползват места в централния сектор под козирката.
От футболния клуб, както вече писа „Утро“, предупредиха отново, че всички сектори и входовете на стадиона ще бъдат следени от камери. Зрителите ще бъдат проверявани на влизане с метални детектори.