Централният нападател на „Дунав“ Мирослав Будинов реагира бурно след гола във вратата на „Черно море“. Авторът на попадение №8 в личната му сметка дотук изригна срещу част от трибуните, сякаш искаше да отвърне на отправена по-рано от тях злостна реплика.
„Миро бе много обиден от подмятания към него и колегите му по време на мача за купата срещу „Верея“ в Стара Загора. Нормално е нервите му да не издържат, особено след големия труд, който влага на терена“, обясниха за „Утро“ от щаба на „Дунав“.
Будинов не само вкара ценен гол. Когато отборът остана с 10 души, той се върна почти като опорен халф до Диян Димов и като истински боец се хвърляше за всяка топка. Неслучайно бе избран за играч на мача.
„Посвещаваме тази победа на нашия вратар Мартин Луков, който страда от травма и му предстои лечение. Всички искаме да му кажем да не се предава“, заяви Будинов пред камерите на „Диема Спорт“. 
Сайтът gong.bg пък включи прехвърлящия удар на Мирослав срещу варненци в седмичната си анкета за гол на кръга. Другите две номинации са за попаденията на Кулма от ЦСКА и Мапуку от „Берое“.