Представянето на книгата „Всичко е борба“, написана и посветена на легендата в българския спорт Валентин Йорданов, мина при невероятен успех. Половин час преди презентацията на луксозния фотоалбум фоайето на „Булстрад Арена“ гъмжеше от хора, дошли да видят и стиснат ръката на своя съгражданин и идол. Сред официалните гости бяха служебният спортен министър Даниела Дашева, кметът Пламен Стоилов, депутатът Пламен Нунев, зам.-шефът на Световната федерация по борба проф.Цено Ценов, прочутият гимнастик Йордан Йовчев, познатият в цял свят волейболист Любо Ганев, класикът в борбата Армен Назарян и др.
Презентацията на книгата бе направена от журналиста Владимир Памуков, работил по „Всичко е борба“ в екип с фотографа Бончук Андонов и Тодор Шабански. Поздравления към Йорданов поднесоха министър Дашева, кметът Стоилов, проф.Ценов, Любо Ганев, Йордан Йовчев. Всички бяха категорични, че тази книга идва на бял свят, за да разказва на поколенията за уникалния човек и спортист Валентин Йорданов.
После дойде ред първите екземпляри на фотоалбума да бъдат раздадени безплатно на дошлите във фоайето хора. И понеже някои си спомниха, че все пак паралелно са и на турнир по борба, хукнаха да атакуват подиума презглава и с лакти.   
А Йорданов не отказа автограф на нито един човек, не отказа и покани за снимки с многобройните си фенове.