Онлайн платформа, която помага на хората да увеличат своята финансова грамотност, бе обявена за най-добра разработка на иновационния лагер в Русенски университет, проведен по време на Световната седмица на парите. В надпреварата се включиха 65 ученици от десети до дванайсети клас от няколко русенски гимназии. 13 отбора с по 5 участници трябваше да решат казус, свързан с финансовата грамотност и предприемачеството, като предложат алтернативни източници на доходи както за самите тях, така и за техните домакинства.
Журито, в което влизаха преподаватели от Русенския университет, Junior Achievement България и местни предприемачи, оценяваше разработките по няколко критерия - иновативност, приложимост, обществена полза, начин на представяне на решението, екипна работа. На първо място бе класиран отборът, съставен от ученици от Английската гимназия, СУ „Възраждане“ и Професионалната гимназия по икономика и управление. Георги Костадинов (ПАГ „Гео Милев“), Михаела Илиева (СУ „Възраждане“) и учениците от ПГИУ „Елиас Канети“ - Селин Исметова, Ема Хасанова и Петър Христакиев. Тяхната онлайн платформа The Milleni предлага възможности за инвестиция на финансови средства.
На второ място бе класиран отборът с участието на Преслав Петков от СУ „Васил Левски“, Жанета Рафаилова (ПГИУ), Велиан Великов и Константин Динков (ПМГ) и Александра Йорданова (СУ „Възраждане“). Трети остана тимът на Кристиян Митев и Теодора Тодорова (ПМГ), Наталия Бонева и Мелани Гайдова (СУ „Възраждане“) и Любослав Александров (СУ „Васил Левски).