Състезателите на „Юнак“ /Русе/ бяха сред най-добрите на международния турнир по свободна борба за деца, момчета, кадети и юноши в Лозница. 
Дилън Димитров /28 килограма/ се класира трети при децата. Светлозар Бенев /53/ стана шампион при момчетата, като на финала победи националния шампион в тази възрастова група. Със злато при момчетата на 66 килограма се поздрави и Християн Стефанов. Рамадан Осман /59/ спечели бронзово отличие. 
Категория до 73 килограма бе русенска. Победител в нея стана Дейвид Димитров, който надви на финала съотборника си Кристиян Петков. Кристиян, син на треньора Валентин Ангелов, тренира едва от миналото лято, но вече жъне първите си успехи. Сурай Руфат се пребори за бронз в тази категория. 
Тургай Юмергюве /73 килограма/ бе най-безапелационният шампион при юношите. Той получи и приза за най-резултатен състезател.
Тимът на „Юнак“ завърши втори в отборното подреждане.
Междуувременно стана ясно, че и индийски борци подадоха заявки за участие на международния турнир „Дан-Колов-Никола Петров“ в Русе /8-9 април/. С тях състезателите, които ще излязат на тепиха в „Булстрад Арена“, ще се от 41 държави.
Такъв рекорд историята на турнира не помни.