Армия от фенове на „Дунав“, сред които много деца, се срещна в конферентната зала на „Рига“ със старши треньора на представителния отбор Веселин Великов, футболистите Станислав Антонов, Мирослав Будинов и Бирсент Карагарен. Напливът за автографи бе впечатляващ, а разговорът с любимците на публиката мина в изключително сърдечна атмосфера.
Ще направим всичко възможно, за да приключим редовния сезон по най-добрия начин, а после да се представим достойно и във втория етап на първенството, категорични бяха Великов и неговите момчета. Всички изразиха надежда, че отборът най-сетне ще се завърне у дома и ще играе поне някои от двубоите си на Градския стадион. 
Като единствен проблем в работата си за каузата на русенския футбол те посочиха липсата все още на добра база за подготовка. Мирослав Будинов даде пример как просто няма допълнително време за тренировки по усъвършенстване на някои елементи от играта, защото след края на заниманието на комплекс „Аристон“ колата вече е със запален двигател и чака играчите да ги върне на стадион „Дунав“.
Много любопитни бяха и отговорите им на въпроса за кой тим никога не биха играли. Карагарен не изненада никого с признанието, че не се вижда като футболист на „Ботев“ /Пд/. Антонов каза, че „Левски“ /Сф/ не е неговият отбор. Миро Будинов бе категоричен, че не иска да чуе за „Локомотив“ /ГО/.
Старши треньорът Веселин Великов изясни, че договорът му с „Дунав“ изтича всъщност през юни 2018 година. Той допълни, че би продължил да работи за русенския клуб при предложение за нов контракт. 
Феновете изпратиха своите гости с аплодисменти и им пожелаха да ги радват все така силно.