Софиянецът Никола Попов ще бъде главен съдия на мача в неделя между отборите на „Дунав“ и „Славия“. Негови лайсмени на „Лудогорец Арена“ ще бъдат Георги Калудов и Тони Пандарски. Рефери зад вратите ще са Георги Димитров и Петър Доровски. 
По ирония на съдбата Попов ще ръководи първия и последния мач на русенския отбор през редовния сезон в Първа лига. Той бе главно действащо лице на двубоя срещу „Берое“, загубен от „Дунав“ в Разград с 0:4. Попов и колегите му пуснаха първия гол за старозагорци след акция, тръгнала с игра с ръка. Секунди по-рано той не отсъди фаул срещу Васил Шопов на дъгата на наказателното поле, а след почивката побърза да покаже пресилен втори жълт картон на Михаил Милчев и мачът свърши.     
ФК „Дунав“ пусна в продажба билетите за утрешния мач. Талон за централната трибуна ще е с цена 10 лева. 8 ще се плаща за скамейка в сектор „А“. 
И, внимание - разградчани няма да допускат дунавски фенове до трибуна „Моци“, тъй като били обидени от запалено преди време от привърженик ва русенския отбор тяхно клубно шалче. 
Екскурзията до Разград ще е срещу 5 лева, като записванията се извършват при Нели Йорданова в агенция за недвижими имоти „Стефани“. 
Ето и всички мачове от последния кръг в редовния сезон: днес-“Пирин“-“Нефтохимик“, „Ботев“ /Пд/-“Монтана“, утре-“Берое“-“Локо“ Пд/, „Черно море“-“Левски“, ЦСКА-“Лудогорец“, 2 април, неделя - „Дунав“-“Славия“, „Локо“ /ГО/-“Верея“. 
Класиране
1.     „Лудогорец“     64
2.     „Левски“     51
3.     ЦСКА         46
4.     „Черно море“     40
5.     „Локо“ /Пд/     39
6.     „ДУНАВ“     37
7.     „Ботев“ /Пд/     32
8.     „Берое“     32
9.     „Пирин“     31
10.     „Верея“     30
11.     „Славия“     27
12.     „Нефтохимик“     26
13.     „Локомотив“     19
14.     „Монтана“     12