17-годишен ученик от Спортното училище събори портата на къща на централната улица в Николово и потроши колата на баща си малко след 14 часа вчера, но за радост се отърва само със счупена ръка.
Койно и баща му Трифон Трифонов идвали от Русе със семейния фолксваген. Мъжът спрял до близкия до мястото на катастрофата магазин, но не взел ключовете от контакта, само заръчал на сина си да не мърда от мястото си и да слуша музика, докато купува храна за вечеря.
Докато пазарувах видях, че колата тръгна и си помислих, че Койно ще направи едно кръгче и ще се върне, ама нали виждате какво стана, каза пред „Утро“ Трифон.
След като запалил фолксвагена, младежът действително обиколил центъра, но на връщане към магазина настъпил педала на газта по правата улица и по незнайни причини свил волана силно вдясно. Фолксвагенът се блъснал като снаряд в тухлената колона на портата, а докато цялата конструкция падала, колата отхвръкнала назад и задница й се размазала в крайпътно дърво.
Чух силен удар, излязох от къщата и какво да видя - вратата ми я няма, а на ствола на дървото има смачкана кола, каза 84-годишната собственичка на къщата Милка Бъсина. След малко возилото с грохот паднало пак на земята, а от него излязло момче с кървава ръка и веднага било откарано от съсед в болницата. Там първоначалният преглед показал счупена на две места ръка.
Според баба Милка по улицата постоянно минават коли и мотори с висока скорост, което е опасно за пешеходците. 
Тук трябва да се направят легнали полицаи, за да озаптят момчетата с мотори и с коли, които карат като бесни и постоянно ни държат под напрежение, допълни съседката й Нели. По думите й когато преди няколко години на завоя в съседство кола премазала жена, полицаи често идвали на улицата, за да всяват респект, но това отминало и „състезателите“ пак започнали да правят каквото си искат.