EЛЕКТРИЧЕСКА ФРЕЗА И КОСАЧКА, две газови бутилки, газов котлон и други вещи за 450 лева са откраднати от остъкления на къща в Две могили от началото на март до вторник. Кражбата е извършена след отключване на две врати с обикновени брави.
1.392 КГ НАСИПЕН ТЮТЮН и пет пакета с по 20 свити цигари са иззети от две къщи на ул."Згориград" при специализирана акция на служители от Второ РПУ. Тя е извършена по сигнал, че обитателите на двете сгради продават цигари на ниски цени.
53-ГОДИШЕН ШОФЬОР фолксваген излязъл от ул."Св.Георги" на "Николаевска" без да даде предимство на мотоциклет "Сузуки" и го блъснал. От удара мотоциклетистът се завъртял няколко пъти на асфалта и паднал на платното. Мотористът е откаран в болницата, но след преглед е освободен. Алкохолните проби на водачите са отрицателни.
КРАЖБА НА КАШКАВАЛ И ШОКОЛАДИ ОТ "ЛИДЛ" на улича "Чипровци" осигури на рецидивист нови 4 месеца затвор. Хванатият на 24 март с неплатените продукти за около 40 лева Д.Н. си признал всичко и се споразумял с прокуратурата за наказанието си.