Районната прокуратура предаде на съд 37-годишен мъж по обвинение за дръзко хулиганство. Обвинителният акт е внесен в съда и делото предстои да влезе в съдебната зала.
В началото на декември миналата година Владимир и двама негови познати посетили заведение в Сливо поле, където стабилно се почерпили. Два часа по-късно се преместили да си допият в друго заведение. Градусът на настроението се повишил и тримата започнали да говорят по-високо, да викат и да спорят помежду си. Владимир дори започнал да се разхожда из цялото заведение и да удря по масите, като искал от управителката да му сервира алкохол. Обиждал я и сядал неканен по масите на останалите гости на заведението. След това влязъл зад бара, започнал да дърпа барманката за ръката и продължил да сипе псувни и закани.
От заведението повикали на помощ полиция, но и това не стреснало разбеснелия се мъж. Пред полицаите Владимир категорично отказал да покаже документите си, отказал да напусне заведението и оказал съпротива при опит да бъде изведен от полицаите. За всичко това сега му предстои да чуе присъда.