КРАЖБА НА ТОК Е РАГИСТРИРАНА в Полско Косово в петък. Установено е, че в монтирано на железобетонен стълб електромерно табло е поставен проводник, чрез който потребената ел.енергия не се отчита.

ПЕЖО Е ОТКРАДНАТО ОТ ДВЕ МОГИЛИ в събота призори. Стопанинът забравил колата отключена и с ключове на арматурното табло. Сигналът е документиран, образувано е досъдебно производство по случая. 

ТРИ ГУМИ С ДЖАНТИТЕ са откраднати в една вечер от ул."Захари Стоянов". В 23.30 часа стопанин на рено се обадил във Второ РПУ, че едната му задна гума липсва. По време на огледа униформените видели, че на 8 метра от колата имало ситроен с лисващи две задни гуми. Автомобилите са били паркирани в тревна площ северно от жилищен блок на улицата.

НЕПРАВОСПОСОБЕН ВОДАЧ е заловен да кара ауди в Смирненски. Засечката станала в събота в 11.20 часа от полицаи от РПУ-Ветово. Установено е, че 23-годишният Д.Й. от Хотанца никога не имал книжка и преди пет месеца пак е бил заловен зад волана.

170 ДЕКАРА СУХИ ТРЕВИ са гасени в петък и събота от огнеборци в Борисово, Ветово, Пиргово, Чилнов, Кривня и Широково. В гасителните работи са използвани над 50 тона вода и тупалки.