Ремито на „Дунав“ в Разград бе най-добрият подарък за рождения ден на старши треньора Веселин Великов, който вчера навърши 40 години. 
„Благодаря на футболистите, подаракът наистина си заслужава. През първото полувреме бяхме малко уплашени и играхме слабичко, но след почивката отборът бе почти перфектен. В съблекалнята казах на момчетата, че и футболистите на „Лудогорец“ са хора, а не извънземни. Създадохме положения, можехме и да бием. Що се отнася до грешките на Антонов и Хубчев - кой не бърка? Все пак не играхме с „Кубрат“ или „Две могили“, а с „Лудогорец“. Малко отбори могат да се похвалят, че са вкарали на разградския отбор 5 гола в два мача. Класирането ни в Топ 6 зависи само от нас, затова и не правя сметки как ще завършат другите отбори. Сега ще отдъхнем малко, а в петък ще гостуваме за контрола с „Етър“, коментира Великов пред „Утро“.
Колегата му от „Лудогорец“ Георги Дерменджиев отново показа, че джентълменството не е най-силната страна на характера му. С мрачно изражение наставникът на шампионите коментира, че „Дунав“ бил стигнал до ремито заради грешките на неговите играчи. Всъщност друг начин за успех във футбола няма, ако се играе феърплей, разбира се.