Шуменският съдия Станислав Тодоров ще ръководи мача утре между отборите на „Лудогорец“ и „Дунав“ в Разград /17.30 часа/. Ако се направи статистика, той е безспорен шампион по двубои с участието на шампионите - на всеки три-четири срещи и ... хоп - Тодоров свири техни срещи. Няма лошо - Разград е близо до Шумен и се спестяват разходи по пътуването му.
Асистенти на Тодоров по тъчовете ще бъдат Мартин Димитров и Христо Хаджийски. Зад вратите пък ще бдят Стефан Павлов и Петър Костадинов. Функциите на съдийски наблюдател са поверени на Димитър Костов.   
А Съдийската комисия към БФС извади от фризера още един рефер, провалил мач на „Дунав“. Ангел Ангелов не показа задължителен червен картон на вратаря на ЦСКА Георги Китанов в мача на „Армията“ срещу русенския отбор и предопредели изхода на срещата. След вдигнатия от медиите и специалистите шум арбитърът бе пратен да почива известно време, което по традиция се оказа твърде кратко. Сега той ще надува свирката на „Нефтохимик“-“Черно море“.  
В предишния кръг на терена се появи и Станислав Ставров, който пък не свири две дузпи за „Дунав“ в мача срещу „Черно море“. Поправителният за Ставров бе двубоят ЦСКА-“Монтана“, в който съдията отново направи много грешки.