Студентката във варненския икономически университет Габриела Великова грабна короната за най-красива русенка за 2017 година. Чаровната моделка с впечатляващи мерки 83/62/90 се пребори за титлата в оспорвана конкуренция с още осем хубавици. Тя бе избрана за новата Мис Русе от жури с председател Венета Кръстева, която е лицензиант на конкурса „Мис Свят България“, а след членовете му бе 32-годишната фитнес инструкторка Силвия Белчева, която е една от кандидатките за „Мис Плеймейт 2016“. Конкурсът се проведе в понеделник вечерта в ресторанта на хотел „Рига“
Имах очаквания за челната тройка, но не си представях първото място. Хареса ми, почувствах се прекрасно, уникално е и повдигна духа ми. Щом хората са ме избрали, означава, че съм се представила достатъчно добре, каза за „Утро“ Габриела, която е студентка първи курс със специалност „Логистика“. Изборът на 20-годишната красавица не е случаен - специалността е харесана след проучване кои са най-търсените професии и в кои има перспектива. 
На второ място журито нареди Аделина Пенева, а трета в надпреварата остана Камелия Ангелова. 
В оспорваната борба за титлата Лице на Фейсбук, домакин на която бе страницата на „Утро“ в социалната мрежа, победител отново е Габриела Великова, която събра 570 гласа - с 15 повече от класираната на второ място Мирела Иванова. 
Милена Петкова пък бе избрана за лице на „Мото-Пфое“.