Районният съд наложи глоба от 500 лева за дребно хулиганство на русенец, разлепвал политически плакати в кампанията за президент миналата година. Стефан Бояджиев ударил Тихомир Димов, който също лепял плакати, но на друг кандидат за президент, а после го залял с лепило.
Стефан и Тихомир били добри познати. Срещали се по време на различни предизборни кампании, докато разлепвали плакати на кандидати от различни политически сили.
На 11 ноември 2016 година вечерта Тихомир заедно с колега лепял плакати на кандидат-президента Румен Радев на разрешените за това места по ул. „Борисова“. Като стигнали близо до блок „Афродита“, двамата се прехвърлили на отсрещния тротоар, където имало поставен триъгълник за плакати. Спрели за малко да си починат и в един момент видели Стефан да спира с колата си до тях. Той слязъл, запътил се към двамата мъже с думите „Аз с вас докога ще се занимавам?“ и ударил два юмрука в лицето на Тихомир. Тъй като малко по-нагоре по улицата имало хора от групата на Стефан, двамата мъже се уплашили да не би да има по-силна саморазправа с тях и хукнали да бягат. Стефан обаче грабнал кофата с лепило и я хвърлил по Тихомир. От носа му шурнала кръв, а по дрехите му се стичало лепило. 
Малко по-късно той потърсил помощ на тел. 112. Пристигналите на място полицаи му предложили помощ, но той отказал. Не след дълго в района бил засечен Стефан, който пред служителите на реда отрекъл да е извършил каквото и да е насилие.
От събраните по делото категорични доказателства съдът призна Стефан Бояджиев за виновен. Оказало се, че той е имал и други хулигански прояви по време на избори през 2011 година.