Заснет с телефон клип в русенското училище „Йордан Йовков“ шества от вчера из сайтове и телевизии под наслова „пореден случай на насилие в училище“. Краткото видео показва как учителка избутва в коридора ученик от класната стая и посяга с крак, без да я ясно дали го рита. 
Случката се разиграва на 17 февруари в час по български език и е съпроводена от момичешки кикот и момчешки ревове. 
„Бяхме в час и аз исках химикал. Госпожата дойде и започна да ми хвърля раницата и да скубе другите за косите и да бие шамари. После ме хвана и блъсна“, разказва пред изпратен в училището тв екип изгоненият Николай.
Веднага след пристигането на журналистите се събира група ученици, които се надпреварват да обясняват как са пострадали от същата преподавателка.
 „Аз по никакъв начин не съм го ритала, просто той си е проблемен ученик, има проблем с дисциплината. Търпях го много пъти, той мяука, той прави всичко възможно да провали часа ми, всички го знаят“, разказва учителката Антония Бодурова и отрича да е удряла някого.
„Имам си тоя навик така да правя, нито съм го ударила нито има нещо. Винаги така замахвам - айде най-после излез, стига вече, остави ме на мира, стига си ми пречил, излез, напусни“, обяснява Бодурова.
Самият Николай продължава разсъжденията си пред тв камерата и иска „да се уважаваме, в едно училище сме, всеки ден се виждаме“.
На колежката са поискани писмени обяснения. Тя само замества и ще я сменим, казва директорът на „Йордан Йовков“ Илия Костов по повод инцидента.
Родителите на изгоненото от час момче нямат претенции към учителката и не възнамеряват да водят дело срещу нея. Инцидентът обаче предизвика проверка от Регионалния инспекторат по образование.У