Монтират нова светофарна уредба за регулиране на движението по реконструираното кръстовище на улица „Потсдам“ с „Професор Михаил Арнаудов“. Съоръжението е поставено на най-невралгичната точка с интензивен автомобилен трафик, като по този начин ще се подобри пропускателната способност. Очаква се през идната седмица да бъдат монтирани светлини и да се извърши настройката. 
С ремонта, изграждането на две платна с по две ленти и тротоари от двете страни, натовареният трафик в района се облекчи значително. В момента текат довършителни дейности по поставянето на част от тротоарните плочки и ремонтираната улица ще бъде официално открита. 
Освен че след реконструкцията, за която общината задели 444 990 лева, вече не се образуват тапи и задръствания, нерегламентираният пазар, който се организираше през уикендите на тротоара, остана в историята. 
По улица „Потсдам“ бе изградено ново отводняване и бе поставено ново осветление. Идеята на общината е поетапно до четири години цялата отсечка да бъде обновена.