„Енерго-Про“ ще преустанови плановите дейности по съоръженията от електроразпределителната мрежа по време на трите почивни дни във връзка с националния празник 3 март, съобщиха от дружеството. Компанията няма да прекъсва електрозахранването за просрочени задължения непосредствено преди и по време на празничните дни от 2 до 5 март 2017 г. включително.
Сметките за консумирана електроенергия могат да бъдат заплатени през почивните 4 и 5 март в касовите салони на Български пощи, които ще работят с обичайното си работно време. На 3 март 2017 г. касите на Български пощи, както и центровете за обслужване на клиенти на „Енерго-Про“ няма да работят.
Клиентите, които биха искали да разсрочат своите задължения, трябва да подадат заявление в един от Центровете за обслужване на клиенти на компанията. 
63 дежурни аварийни екипи на „Енерго-Про Мрежи“ са в готовност да реагират своевременно при необходимост през периода от 3 до 5 март 2017 г. Денонощно на разположение на клиентите за информация и подаване на сигнали е Телефонният център на компанията 0700 1 61 61.