Осем стажанти от Учебен център „Рагина“ в Русе, бъдещи търговски представители, посетиха управлението на „Еконт“ в рамките на кампанията „Дни на отворените врати“. В рамките на три часа любознателните млади хора се запознаха с част от отделите на голямото семейство на фирмата - Консултативен център „Еконт“, отделите Продажби, Корпоративна култура и Бизнес процеси.
На гостите бе представена организационната структура на голямата куриерска компания, видовете комуникация, фази на комуникация, фази на промяната, факт и интерпретация - основни принципи в работата на служителите на „Еконт“. Поднесената информация към учащите бе обвързана тематично и с тяхната евентуална бъдеща работа като търговски представители.
Събитието бе част от ежедневната ангажираност и ценности на русенската фирма в подкрепа на знанието и развитието на свободния човешки дух. Освен с широката си гама от добре познати куриерски услуги, компанията от години подкрепя редица образователни проекти и организира стажове за учащи и студенти, които да получат нови знания и умения от нейните експерти.