Букмейкърската компания „Уинбет“ ще бъде спонсор на ФК „Дунав“ през следващите 3 години. Официалният договор беще подписан вчера от президента на русенския клуб д-р Симеон Симеонов и от мениджърите на букмейкъра Петър Пенев и Десислава Иванова. 
„Никога не сме имали спонсор от такъв калибър. Договорът е повече от добър, в него се предвиждат бонуси за добро представяне, както и средства за детско-юношеската школа. Преговорите минаха изключително леко. Благодаря на „Уинбет“ за доверието“, каза на пресконференция д-р Симеонов. Той добави, че букмейкърът подпомогнал вече зимното турне на представителния отбор в Турция. 
„За мене е удоволствие да съм тук. Заехме се да помагаме на много перспективен клуб и отбор. Надявам се серията с доброто представяне на тима да продължи и той да е българският еквивалент на „Лестър“. Успех в мача срещу „Берое“!“, каза мениджърът в отдел „Спортни залози“ на „Уинбет“ Петър Пенев.
Той допълни, че букмейкърът ще изготви специална програма с бонуси за феновете на „Дунав“.  
„Когато предложиш качество, то се оценява. Целта е ясна - отборът да продължи напред, да защити мястото си в Топ 6 и да се развива устойчиво“, заяви зам.-кметът на Русе Иван Григоров.