Още една сериозна грижа споходи щаба на „Дунав“ преди стартовия пролетен мач този петък в Разград за първенство на Първа лига срещу отбора на „Берое“ /Стара Загора/. Тревогите са свързани с титулярния вратар Мартин Луков, който получи контузия в бедрото. Луков мина вчера през рентгенова снимка и преглед при д-р Якимов. Очакванията са, че повиканият за учебната игра на националните отбори вратар ще се възстанови все пак до двубоя със старозагорци. 
Здравословните проблеми на капитана Диян Димов обаче са се поусложнили. Малко по-добре в битката с вирусното заболяване бил централният нападател Мирослав Будинов.
Левият външен халф, чакан като попълнение в последния момент от спортно-техническото ръководство на „Дунав“, е футболист от балканска държава, научи „Утро“. Както първа писа нашата медия, полузащитникът е играл за последно във втородивизионен шампионат на авторитетна с футбола си страна в Западна Европа. Според последните сведения футболистът се е разбрал вече с управата на бившия си вече клуб да пристигне в Русе като свободен агент. 
Мачът „Дунав“-“Берое“ ще бъде излъчен директно от „Диема Спорт 2“. Той ще започне в 17.30 часа. Двубоят ще бъде пуснат на запис по „Диема Спорт“ в 1 часа след полунощ на 18 февруари.