Кавър на един от най-популярните рок хитове „Close my Eyes Forever“ превърна д-р Росица Кръстева, началник на отделението по неврология в МБАЛ „Медика“, в интернет сензация. Невроложката изпълнява трудната песен на Лита Форд и Ози Озбърн в дует с Ивелин Костадинов, а клипът е пуснат в ютюб точно на Коледа. И събира хиляди гледания в една от най-популярните платформи за видеосподеляне.
Идеята за този клип дойде от моя колега специализант кардиолог в МБАЛ „Медика“ д-р Станислав Павлов, който свири прекрасно джаз и класическа музика на пиано, а двигателят на проекта бе композиторът Добрин Добрев, разказва Роси. Колегата й Павлов чува д-р Кръстева да пее в компания с приятели през пролетта на миналата година и я кани да запише като бек вокал песен на Бон Джоуви, но Роси отказва. През ноември миналата година д-р Павлов отново й отправя покана за запис, но този път на рок парчето „Close my Eyes Forever“ /“Ако затворя очите си завинаги“/ на Лита Форд и Ози Озбърн. Като чух коя песен иска да запишем,
много се притесних, защото песента е много трудна, има сериозни височини
и сметнах, че няма да се справя. Но той ме убеди и аз се съгласих да опитам, като го предупредих, че може би нищо няма да се получи, връща се назад д-р Кръстева. Двамата отиват в студиото на професионалния музикант и композитор Добрин Добрев. Там се запознава с Ивелин Костадинов, с когото записват парчето. Роси пее изключително вярно вокалните партии и записът на рок хита става на ниво. 
Преди Коледа се ражда идеята за клип към песента, който записват професионално в чернобяло. Кавърът е пуснат в ютюб точно на 25 декември, където набира голяма популярност от хилядите гледания.
А това е най-радостният подарък за д-р Кръстева за рождения й ден 26 декември
Майка ми е гледала клипа и много се гордее с мен. Баща ми малко по-трудно показва емоциите си, но и той остана доволен от вярното изпълнение на песента, казва д-р Кръстева. Невроложката обаче е засегната от хейтърските коментари под клипа, които сравняват изпълнението й с караоке или пък че защото е лекар и има връзки, й е направен компромис от музикалния сайт. Замислих се дали да правя записи в бъдеще, но после се успокоих, защото действително се получи един много добър видеозапис, който постоянно се гледа, споделя  Роси.
„Close my Eyes Forever“ се харесва много в радио Бургас, откъдето искат разрешение да пускат песента в емисиите си. Тя вече звучи там, а двамата с Ивелин смятат да запишат още песни, но този път с авторска музика на Добрин Добрев, които също ще звучат в бургаското радио.
В детството си през 80-те години на миналия век Росица слуша много музика вкъщи.
Родителите й имат записи на рокендрол, които тогава се намират доста трудно
заради комунистическия режим. Слушат и песните на Адриано Челентано, а самата тя харесва „Би Джийс“ и парчетата им постоянно се носят от стаята й. Тогава и през ум не й минава мисълта да се занимава професионално с музика, а просто слуша всякакви жанрове като хоби. 
В детската градина Роси заявява на родителите си, че иска да свири на акордеон. От една екскурзия в ГДР баща й носи малък акордеон и вероятно е имало мигове, когато двамата с майка й много са съжалявали за този подарък. Защото Роси ентусиазирано свири по слух и нестройните мелодии буквално надуват главите на родителите. Но за нея това е такова щастие, че тя решава да се занимава с музика. Мама и татко обаче имат други амбиции за бъдещето й и я карат да заляга над уроците.
До седми клас Роси учи в ОУ „Олимпи Панов“, където пее в школския хор. Негов ръководител е известният тогава в Русе хоров диригент Петър Янакиев, който преподава музика в училището. Той учи хористите на техниката на пеене и у Роси се ражда мечтата да стане певица. Когато е приета в Английската гимназия обаче, музиката остава на заден план. Тийнейджърката заляга здраво над учебниците, за да вземе отлична диплома. И все пак, като й остане малко свободно време, си пуска рок вкъщи и пее заедно с изпълнителите. Харесваше ми да пея, но пеенето не беше фикс идея в живота ми, защото вече исках да следвам медицина, споделя Роси. 
По същото време тя открива и друг свой талант 
рисува хубаво и дори взема частни уроци при художничката Виолета Радкова 
Но и това хоби остава на заден план, когато Роси е приета за студентка по медицина в Плевен. Само с музиката не се разделя. През 90-те години на миналия век все още нямаше интернет и кабелни телевизии, слушахме музика на касетофон и залагахме на живата музика. Със състудентите ми често си правехме купони, пеехме с китари песни на „Сигнал“, Щурците“, „Бийтълс“, „Деф Лепърд“ и други групи, защото рокът е музика на свободолюбивите хора. Тогава времената бяха бурни, а рок песните са и на бунтарите и ние ги пеехме по цели нощи. Доста от приятелите още тогава ми казваха, че пея хубаво, но аз не им обръщах внимание, тъй като смятах, че ми правят комплименти от куртоазия. След този клип обаче разбрах, че те са били прави, разказва Роси. Уточнява, че този талант може би е наследен от дядо й по майчина линия, който е с македонски произход и пее много хубаво. Майка й също пее, но не се занимава професионално с музика.
През 1997 година д-р Кръстева завършва университета и
започва работа в Бърза помощ към Окръжна болница-Русе 
През това време специализира неврология, след което е назначена в Първо нервно отделение, където работи до 2013 година. След това става началник на Нервно отделение в МБАЛ „Медика“. В него лекуваме пациенти с всички неврологични заболявания - дискови хернии, полиневропатии, главоболие, мозъчни инсулти, епилепсия, множествена склероза и други. Определено проявявам интерес към синтетичната неврология и смятам, че болният трябва да бъде диагностициран и лекуван по отношение на всичките му заболявания и да се търси връзката между тях. Откакто записах клипа и той доби популярност, много мои пациенти ми се обаждат да ме поздравят, радват ми се и ми казват да продължавам да пея. Оказва се, че това се харесва на пациентите, а така се изгражда доверие между тях и лекаря, което е много важно за постигане на добър резултат в лечението, казва д-р Кръстева.
Тя смята, че
музиката може да помогне много на невролозите и пациентите им
защото в чужбина алтернативният метод на лечение чрез музика е въведен отдавна. Особено добре песните действат върху хората, страдащи от болки в гърба, депресия и от синдром на хроничната умора. За мен пеенето и слушането на хубава музика е мощно лечебно средство, тъй като слушаш ли музика, с всяка минута ставаш по-здрав, убедена е невроложката. Според нея това важи особено за пациентите с мозъчен инсулт, защото е доказано, че те се възстановяват по-бързо, когато в стаите им звучи класика. А говорните нарушения след инсулт се преодоляват по-бързо с пеене. Освен това музикалната терапия помага за намаляване на болката, депресията, подпомага двигателната активност и намалява напрежението в мускулите, казва специалистката и винаги препоръчва на пациентите си, освен да спортуват, да си имат хоби и да си създават позитивни емоции, да слушат хубава музика. 
Хубаво и вярно пее и дъщерята на д-р Кръстева - Гергана, която е десетокласничка в Английската гимназия. Тя е решила да продължи професията на майка си и да учи медицина. Но освен медицината двете ги сближава и музиката. И нищо чудно след време майка и дъщеря да направят дует, който да стане новата интернет сензация.