Ако го няма името Орлин Дяков, ще се замисля дали това е българска комедия. „Легло за трима“ е сръчно и чевръсто добре написана комедия, която блика от ситуации и обрати. Това е комедия за забавление, а не за големи философски размисли. Има много ирония и най-вече самоирония, което много ми допадна. Такава оценка даде известният български комик Николай Урумов за изцяло авторския спектакъл „Легло за трима“ на директора на русенския театър Орлин Дяков на пресконференция по повод шестата премиера на театъра за този сезон. Тя ще бъде представена на 14 февруари, като Дяков подчерта, че в пиесата има и вино, и толкова любов във всички разновидности. 
Представлението кореспондира с текстовете на Нийл Саймън, Антъни Нийслън и ако успеем да се доближим до техните театри, би било много добре, посочи още Урумов. 
Спектакълът няма да е само забава. Той ще бъде малко смешен, след това по-сериозен, а това според Дяков е близко до добрия вкус. 
Едно легло за двама или трима и четири нощи в една хотелска стая въвличат зрителите в различни конфликтни ситуации, които завършват с поука.
В премиерната комедия на 14 февруари на голямата сцена в Доходното освен Николай Урумов ще играят  Венцислав Петков, Любомир Кънев, Александър Узунов, Дайана Михайлова, Мариана Крумова и Косьо Станев. Дебют на русенска сцена ще направи 24-годишният Велико Великов. Той е русенец, завършил букурещката школа по актьорско майсторство, играе в четири театъра в румънската столица, а сега е подписал 2-годишен договор с русенския театър.