Старши треньорът на „Дунав“ Веселин Великов заяви пред „Утро“, че е удовлетворен от видяното при победата на отбора с 2:0 срещу „Добруджа“ в първия му мач на турнира „Балчик къп“.
„Доминирахме през цялото време и изпуснахме доста положения. Една от забележките ми е, че не съумяхме да завършим някои много добри контраатаки, при които хванахме съперника с разредена защита. Дано сме запазили головете си за шампионатния мач с „Берое“ на 17 февруари“, заяви Великов.
„Утро“ го попита как ще коментира преотстъпването на таджика Нурридин Давронов в „Истиклол“ /Душанбе/. 
„Няма какво толкова да кажа. Искал да играе и не се чувствал щастлив като резерва. Няма треньор, който ще остави на пейката човек, способен да свърши полезна работа като титуляр. За капитан на национален отбор, какъвто е, трябваше да покаже доста повече - и в дефанзивен, и особено в градивен план. Мисля, че му дадохме достатъчно шансове. Той вероятно си мислеше, че ще му се молим. Е, нямаше как да стане“, каза Великов.
Според него вече няма какво да се прибави като селекция и тя е приключена. Що се отнася до попълнения в средата на терена, старши треньорът смята, че халфовете в момента са достатъчно като бройка и възможности. 
„Не ни трябват повече хора. Само Ивайло Раденцов да се възстанови напълно“, пожела си Великов.      
Футболистите на „Дунав“ ще играят днес от 15 часа на терен в Албена срещу „Етър“ /Велико Търново/ втория си мач от „Балчик къп“. На старта в турнира „виолетовите“ победиха с 3:0 молдовците от „Петрокуб“.