Двама турски тираджии се напили до несвяст в околностите на Дунав мост и се сбили така жестоко, че  единият е откаран в Университетската болница със счупен череп и травма на мозъка.
Запоят започнал в понеделник вечерта в кръчма на паркинга за тирове на бул.“Тутракан“. Около 21.45 часа 41-годишният М.Д. и 10 години по-възрастният Д.Д. се скарали и размяната на реплики бързо преминала в размахване на юмруци. По-младият се оказал по-силен и по-пъргав, но по-възрастният нямал намерение да се дава лесно. Грабнал бутилка с мастика от масата и я счупил в главата на колегата си. 
М.Д. се свлякъл до камината с кървава глава и спукан череп, след което е повикана линейка от Спешна помощ. Медиците оказали първа помощ на шофьора и го откарали в Спешно приемно отделение, а дошлият наряд от Второ РПУ задържал Д.Д. за опит за убийство.
Вчера турчинът излезе от критично състояние и вече няма опасност за живота му. При първите разговори с него станало ясно, че няма спомен какво се е случило и не знае защо е стигнал до болница.