Имаме търпение, но то не е безгранично, се казва в декларация на фенклуба „Дунав завинаги“, подписана от нейния председател Андрей Кючуков.
Феновете не са съгласни със санкцията на БФС мачът „Дунав“-“Берое“ да се играе при празни трибуни. Те дават примери с далеч по-сериозни инциденти в други двубои, мярката след които бе затварянето само на определени сектори. 
Фенклубът реагира остро и срещу програмата на първенството в първите 5 пролетни кръга. Цитират се странните дати и часове, които „Утро“ вече изнесе в броя си от вчера. 
„Чиновниците от БФС явно искат да изгонят и малкото хора по трибуните“, се казва в декларацията с допълнението, че може би става дума за „изключителна поредица от случайности“ и че няма целенасочена атака срещу „Дунав“. 
Повдигната е темата и с нищослучващото се по ремонта на Градския стадион въпреки обещанията на министри, политици, експерти и други капацитети. 
„Ще настояваме и ще следим отблизо какво и как се прави Градският стадион в Русе да приеме възможно най-бързо домакинствата на „Дунав“, казват в заключение феновете.