Започна приемът на номинации за десетте най-изявени млади личности на България за тази година, съобщиха организаторите от българското представителство на Junior Chamber International. Те се събират за трета година у нас в рамките на американския проект The Outstanding Young Persons - TOYP. 
Номинациите се приемат до 23.59 ч на 15 март чрез попълване на формуляр на интернет страницата на програмата: http://toyp.jci.bg/. Номинираните трябва да са млади мъже и жени на възраст между 18 и 40 г., които притежават българско гражданство и които имат доказани постижения в една от 10-те категории: бизнес, икономика; политика, право или държавна администрация; академични постижения; култура; медицина; морално лидерство или защита на околната среда; заслуги към децата, световния мир и правата на човека; хуманитарно или доброволчество; наука; личностно развитие.
10-те победители за България ще се състезават и за шанса да се наредят сред 10-те най-изявени млади личности на света. Подробности има на сайта на програмата: http://toyp.jci.bg. С наградата TOYP са отличени Елвис Пресли, Джеки Чан, Джон Кенеди, Хенри Кисинджър и др.