"Много съм щастлив и се радвам, че отново съм част от този голям отбор. Радвам се, че отново ще имам възможност да докажа моите качества, защото предния път поради дадени обстоятелства и контузията не успях. Радвам се, че ще мога да помогна с каквото мога на отбора, за да се пребори за титлата, заяви доскорошният полузащитник на Дунав Антон Огнянов, който днес подписа договор за една година с отбора на Левски.

"Моите цели са доброто ми представяне, доказването ми като име и като качества и да помогна на отбора, за да се пребори с Лудогорец за титлата. Обстановката в Левски ми е позната, ръководителите и повечето съотборници, така че няма нищо непознато за мен. Атмосферата винаги е била приятна за мен и се надявам и сега да бъде такава", сподели още той.

Относно шансовете на тима да се пребори за титлата, новото попълнение на "сините" заяви: "За Левски винаги е приоритет първото място и смятам, че има шанс. Конкуренцията е голяма в лицето на Лудогорец, но смятам, че имаме шанс да се преборим за по-предна позиция".

За забавянето на трансфера Огнянов сподели: "Радвам се, че всичко е както трябва, независимо, че се случиха по-бавно нещата. Просто такива са процедурите и правилата в отбора, заради което стана това забавяне от петък до днес.

Физически съм добре, но смятам, че съвсем малко съм изостанал с подготовката. Това стана във времето, докато трябваше да се оправя с Дунав, а след това и да дойда тук, но смятам, че ще наваксам, заяви халфът относно физическото си състояние.

От утре Огнянов ще се присъедини към новите си съотборници, които заминават за Кипър, където ще се проведе част от зимната подготовка на тима.