Как могат хората да се чувстват щастливи на работното място? Много ли е нужно за това и как точно може да бъде постигнато? На тази тема ще бъде посветена срещата на Гергана Павлова и Пламен Петров от Intunity Coaches, които ще дадат ценни съвети на русенци. Това ще стане на 23 януари от 19 ч в културен център ВН на улица „Добруджа“ 4. Гергана и Пламен са убедени, че с този семинар могат да помогнат на хората да опознаят себе си, като открият какво ги прави щастливи, а заедно с това да посочат как да запазят това усещане и докато са в работния офис. 
Гери и Пламен са подготвили ред креативни задачки за участниците в срещата, които ще провокират русенци да открият собствените си отговори по темата за щастието. 
Вече трета година Гергана Павлова и Пламен Петров реализират бизнес коучинг програмата на Google за България със своята компания Equinox Partners. Двамата са създатели и ко-водещи на Intunity Coaches - първата българска програма за обучение по коучинг. Те са отворени и за въпросите, които възникнат у русенските участници в семинара. Входът за срещата е свободен.