Вратарят в отбора на „Дунав“ с футболисти до 15 години Цветелин Енчев ще получава занапред ръкавици от специализираната фирма „RG Goalkeeper Gloves“, съобщи мениджърът в компанията „Скаутинг тим“ Антъни Раво. Другият български вратар с такъв своеобразен спонсорски бонус ще е стражът на „Локомотив“ /Пд/ Стефан Дафовски. Цветелин и Стефан впечатлили специалистите по време на лагерите с най-перспективните млади футболисти по региони. Пролетният сезон ще започне за тях с получени вече няколко чифта ръкавици.  
Компанията „Скаутинг тим“ е базирана в Кипър. Инвеститорите в нея са англичани и французи. Клиенти на фирмата, която произвежда ръкавиците, са Борис Радунович /“Аталанта“/, Ваня Милинкович-Савич /“Манчестър Юнайтед“/, Антон Каниболотски /“Шахтьор“/. Неин консултант е бившият вратар на „Наполи“ Мариано Андухар.
„Поддържаме контакти с Кевин Белиар от „RG Goalkeeper Gloves“ за бъдещо партньорство, насочено към млади и талантливи вратари. Компанията е със сериозен интерес към Енчев и Дафовски. Гледахме изявите им на видео, където ни убедиха в в сериозния си потенциал. Те ще бъдат наблюдавани от клубове в Англия и Италия“, коментира Антъни Раво.
„Цветелин е сериозно и изпълнително момче. Има качества. Аз обаче не обичам хвалебствията в аванс. Всичко зависи от него докъде ще стигне във футбол. Аз ще му помагам, както го правех досега“, коментира пред „Утро“ треньорът на Енчев в Ю15 на „Дунав“ Драгомир Григоров.