Овен – За вас 2017 обещава да бъде успешна в много аспекти: ще ви подари много добри възможности и многообещаващи перспективи. Най-напред ще започнат измененията със самите вас – ще станете по-динамични, по-инициативни, по-комуникативни и по-дружелюбни. Някои събития напълно ще преобърнат вашите възгледи за живота. Дългото пребиваване на Венера във вашия знак в началото на новата година обещава любовните ви желания да се осъществят. Ще бъдете много пламенни в изразяване на вашите чувства. За мнозина любовният живот ще придобие първостепенно значение, причинявайки не малко грижи и тревоги. Внимавайте огънят на страстта да не изпепели любовта ви. Ще се засили и стремежът ви към удоволствията, изкуството и музиката. Юпитер пребиваващ в VII слънчев дом ще поднася щастливи срещи, ще имате подкрепата на партньора си, но само ако и вие проявявате щедрост и търпение. Грижата за близките ви ще ви прави щастливи. Може да се подобри материалното ви състояние. 
 

Телец –Вашият девиз през годината ще бъде:”Колкото повече, толкова по-добре”, но невинаги е така. Тайната на доброто здраве е умереност във всичко през годината. Юпитер във вашия VI слънчев дом ще ви подтиква към прекомерност във всички сфери – с храната, секса, работата, емоциите. Мнозина ще бъдат подложени на противоречиви съблазни, на които трудно ще устояват, без да обръщат внимание на собственото си здраве. Става дума не само за вредните навици, от които без друго ще трябва да се откажете, а за това, че някои ще имат усещането за всесилност и неуязвимост. Ако избягвате крайностите, годината обещава да бъде приятна. Ще се удивите колко възможности ще се разкрият пред вас. Вашата напористост ще бъде максимално благоприятна. Може да постигнете успех в любовта и в кариерата или бизнеса. Позитивните тенденции ще обхванат по-голямата част от времето. 


Близнаци – 2017 година ще стане начало на нов етап от вашия живот. Ще натрупате много нови впечатления и успешни проекти, а неприятностите от миналото там и ще си останат. През януари ще увеличите броя на своите приятели, нараства възможността да се реализират вашите желания и стремления. През февруари ще почувствате повишена жизненост и активност. Април ще ви позволи да разкриете творческите си страни. Добре ще се проявите в творческите проекти. Юпитер във вашия V слънчев дом ще ви подкрепя да постигнете много, ако използвате вашите творчески способности. Използвайте предоставените ви възможности, но не превръщайте всичко в спектакъл. Юни и юли навлизате в продуктивен и благоприятен период. Романтичните увлечения и приятните впечатления са ви гарантирани. Ще претърпите много изменения както вътрешни, така и външни. Като цяло годината ще бъде успешна. 


Рак – Годишният ви хороскоп обещава множество интересни и неочаквани събития. Възползвайте се от неочакваните перспективи. Нептун, който се намира във вашия пети слънчев дом, ще образува тригон с вашето Слънце на 06.07 и ще влияе благоприятно върху вашия духовен живот. Целия месец ще премине под влиянието на този транзит. Това ще развие вашето творческо въображение, а периодът ще е невероятно успешен. Може да ви се появят интереси да се занимавате с нещо, което има духовно начало – горски туризъм, фотография, ветроходство, да ви увлече някакво изкуство, радващо очите (от рисунка и живопис до кино). А може просто да ви се прииска нещо, което носи във вашия живот спокойствие и умиротворение. Ще бъдете изцяло погълнати от своите вътрешни усещания. Сред Скорпионите ще намерите приятели в своите увлечения. 
 

Лъв – През годината с удоволствие ще отбележите, че сте постигнали редица свои цели и можете да поставите пред себе си нови задачи. Във всички случаи ще бъде изследване на ново пространство, може би пътуване до непознати места. Възможно е да пристъпите към нещо съвършено ново като изучаване на непознат език или доусъвършенстване, нова професия или ново занимание. Ще получавате множество приятни комплименти, но зад тяхната привлекателност често ще се крият хитри сметки. Бъдете предпазливи. Старайте се бързо да грабвате поднесените ви щастливи мигове и не се разсейвайте с ненужни неща. Сатурн във вашия пети слънчев дом ще образува тригон със Слънцето през вашия месец. Ще усетите лек подем и прогрес през този период. Като цяло през новата година ще се чувствате леко и безгрижно, а тя ще бъде успешна и позитивна.
 

Дева – През годината ще имате неочаквани корекции в плановете ви. Научете се да се адаптирате и реагирате бързо. От една страна може да изпитате недоволство, но от друга, ще направят живота ви по-интересен. Уран е разположен във вашия осми слънчев дом.  Може да получите неочаквано наследство чрез брачния партньор. Ще се засили интересът ви към окултното. През рождения ви месец ще настъпи не най-доброто време за вашата работа, здраве и начина ви на живот. Планетата може да обезвреди повишените „мерки за сигурност” в дадените сфери. Не са изключени разни сюрпризи (възможно е между тях да има и неприятни). Няма да сте готови за неприятностите и няма да успеете навреме да вземете правилните мерки. Равнището ви на тревожност ще нарасне. Може да решите, че е време да си намерите нова работа, макар и старата да не е толкова лоша. 
 

Везни – Годината ще ви донесе достатъчно промени, които да поддържат интереса ви към живота. Това ще бъде период на интелектуално развитие и разширение на областта ви на действие. Очакват ви творчески и лични постижения. Независимо дали осъзнавате или не, но вие ще навлезете в нова фаза от своя живот. Може да започнете ново начинание, което ще продължи да се развива в следващите дванадесет години. Всичко това ви идва от транзитиращият Юпитер през вашия знак до средата на октомври. Първият месец ще изисква вашето внимание да се насочи към непосредственото ви обкръжение. Ще усетите негативното влияние върху доходите си, както и върху работата ви. Планетите в края на зимата може да ви извадят от релсите за известно време било поради заболяване или проблеми на работата.  Сатурн от знак Стрелец ще бъде много благоприятен за вас през пролетта и началото на есента. В това време, когато на другите няма да им е леко, пред вас ще се разкрият нови перспективи.
 

Скорпион – През новата година се пригответе за промените и използвайте своите възможности. Звездите са щедри в своите обещания към вас. Ще се чувствате в стихията си и ще плувате в свои води. Плутон намирайки се във вашия трети слънчев дом, ще направи секстил с вашето Слънце през ноември, което прави благоприятен периода за вас. Ще получите шанса коренно да смените възгледите си (ще става постепенно). Това може да стане чрез информация, която получавате (чрез телевизор, радио, списание), местата, които посещавате редовно, средата около вас или вашето собствено мислене. Сатурн във вашия II дом ще ви донесе през годината парични затруднения. Ще почерпите свежи и интересни идеи, които ще са свързани непосредствено с това, което правите в момента. Навика да се доверявате на себе си и безкрайната вяра във вашите способности, ще ви позволят да използвате активно предоставените ви шансове.


Стрелец – В началото на годината и най-вече през пролетта се разширяват вашите хоризонти. Ще се чувствате напълно комфортно в новата обстановка. Ще се засили вашето творческо търсене. Ще можете да откриете вашите скрити таланти, за които може и да не сте подозирали досега. В началото на годината съществува опасност за загуба от хазарт, спекулации с акции, облигации и ценни книжа. В края на годината тригонът на рожденото ви Слънце с транзитния Уран във вашия пети дом ще направи приятен и необременителен периода за вас, разбира се, ако не рискувате прекомерно. Ще ви тегли към приключения и екстремни действия. Откриват ви се безпрецедентни възможности. Звездите ви предвещават успехи в най-различни сфери. И още нещо – най-главното: огънят в очите ви ще бъде забелязан от околните и ще ви направи неотразими в очите на противоположния пол.


Козирог – Винаги ви се е искало да използвате своите способности 100% и такава възможност ще ви предостави Юпитер, който през новата година е разположен във вашия десети дом. Въпреки това бъдете пределно внимателни, тъй като рискувате да допускате непростими грешки, които могат да провалят плановете ви. Опасност ви заплашва и в сферата на любовта. Голяма е вероятността да хлътнете в мимолетно увлечение, което изведнъж може да се окаже толкова силно, че да не можете да устоите и да се окажете жертва на собствените си страсти. Опасност ви заплашва и в кариерата, където също може да се поддадете на внезапен емоционален порив и да направите нещо, за което после да съжалявате. Бъдете по-сдържани и отговорни. През новата година в никакъв случай не давайте воля на чувствата и думите.


Водолей – Непредсказуемостта на звездите в годишния ви хороскоп може да ви подхвърли различни добри възможности. Старайте се да живеете по общоприетите правила и норми, колкото и глупави да ви изглеждат. Началото на годината ще бъде под влияние на Марс, което ще увеличи комуникативните ви способности. Уран във вашия трети слънчев дом ще ви поднесе много нетрадиционни идеи, свързани с общуването. Неочаквано могат да възникват свади със съседи, братя или сестри. Бъдете внимателни при пътуванията. Може да преживеете странни случки. Юпитер от девети слънчев дом ще ви прави спокойни, благи и оптимистично настроени. Широко скроени и толерантни към мнението на другите. Любов към пътуванията за удоволствие. Утвърждаване на авторитета. Възможно е да заемете важни позиции в обществото. Сериозно изменение в областта на чувствата и взаимоотношенията. Любовният хороскоп предупреждава, че второто полугодие ще бъде труден период за семейните двойки.
 

Риби – Сатурн е разположен във вашия десети слънчев дом. На 17.03. ще бъде в квадратура с вашето Слънце. Този аспект през март не е най-доброто време за вас, но вие разполагате с достатъчно потенциал за работа и придвижване напред. Може да се предположи, че на вашите плещи ще лежи товара от допълнителни отговорности в професионалната област (но заплатата ви никой няма да повиши). Възможно е да се разшири кръгът на вашите пълномощия или според обстоятелствата често ще се наложи да общувате с всевъзможни началници. Може и вас да повишат или някакво дело да ви свърже с държавни или църковни инстанции. При този аспект ще усещате, че не ви достига свобода и сте доста напрегнати. Вземете мерки против стреса. Щадете нервната си система. По успехите ви ще се съди за степента на вашата отговорност, особено по отношение на себе си.