Сагата с пропадащите и нацепени блокове на централните улици „Княжеска“ и „Велико Търново“ все още не е приключила, въпреки че изминаха 8 месеца от първите оплаквания на обитателите им. Те отново се обърнаха към редакцията на вестник „Утро“, за да вдигнат тревога, че проблемите при тях не само не са намерили решение, но и се задълбочават.  
Мазите ни са неизползваеми, влагата е много висока. Целите стени са овлажнени, а това показва вредите, които от ВиК са ни нанесли. Общият водомер от месеци е пълен с вода и едва се виждат показателите. Ужасяващо е! Наред с това целият ми апартамент е напукан, а преди 10 години правихме основен ремонт със скъпи испански плочки. Балконът ми се е отворил на няколко места, а пукнатините се увеличават постоянно. Стълбището се е отделило от стената, а това застрашава конструкцията на сградата, разказа един от живеещите във вход Б на блока на ул. „Велико Търново“ 23. 
По думите на друго семейство във входа от месец юли инкасаторката на водата им е надписала над 10 кубика на общия водомер. Имаме само една малка мивчица, която се ползва от чистачката и на практика няма как да сме консумирали по 1-2 кубика на месец, негодуват те. 
Хората от входа настояват да се направи шахта на ъгъла между „Княжеска“ и „Велико Търново“ и да се смени магистралният водопровод. 
Водопроводът и канализацията са отремонтирани, а на всички околни блокове сме сменили и канализационните отклонения. Това каза шефът на ВиК Сава Савов, като допълни, че хората в блока трябва да си огледат вътрешните инсталации, тъй като от дружеството са си свършили перфектно работата.