Асоциацията на съдиите в България раздаде вчера годишните си награди, а както се очакваше, за номер 1 бе превъзнесен Никола Попов. Синът на зам. изпълнителния директор в БФС Антон Попов получи зашеметяващо кръстения приз „Мечът на Черния рицар“, връчен му от спортния министър Красен Кралев. 
На второ и трето място на пиршеството по време на българската съдийска чума във футбола бяха поставени Ивайло Стоянов и Станислав Тодоров.  
Лауреатът Попов разчувства публиката със „специални благодарности на Марк Бата, който прави всичко възможно българското съдийство да повиши качеството си“. 
Той може и да прави всичко възможно, Попов, но вие го давате както си знаете. Ето, цяла България пита възмутено защо Съдийската комисия не цитира имената на извадените от терените „за неопределено време“ рефери, но никой не казва. И Асоциацията ви трае. 
„Мечът на Черния рицар“! Който го е измислил, е гръмнал в десетката. Но дали пък не можеше да е „Мечът на Черния безхаберник“? Защото стадионите опустяха от срамните подвизи на „рицарите“. А по трибуните се носи глухият тътен на друг бъдещ приз - „Презрението на фена“.