Ехото от скандалното съдийство на съдията Станислав Ставров и неговите помощници на мача „Черно море“-“Дунав“ продължава да кънти мощно. С позиция по темата за случилито се в Каварна излезе журналистът от сайта „Лайвспорт“ Стефан Валентинов. Ето какво пише Валентинов в коментара си със заглавие „С какво русенци са заслужили в пореден мач да бъдат брутално заклани“ /със съкращения/. 
Симпатичният новак „Дунав“ отново бе „заклан“ от съдиите. Това стана при гостуването на „Черно море“, където Станислав Ставров се изгаври с дунавци и не им свири две чисти дузпи. От Космоса можеше да се види, че имаше наказателни удари, но въпросът е друг - докога този рефер ще свири мачове на „Черно море“? Каква е ползата един отбор, който се бори със зъби и нокти, да бъде постоянно ощетяван от съдиите! Припомняме, че само преди няколко кръга срещу отбора имаше „клане“ и на мача с „Верея“. Тогава обаче хората от „Дунав“ решиха да отменят жалбата си, тъй като разчитаха на човещината на Съдийската комисия. С какво е виновен „Дунав“, че няма лоби в БФС и защо отборът се превръща в жертва вече почти всеки кръг? Така не се прави футбол. После ревем, че нещата не вървят, а същевременно действията на някои от реферите ощетяват сериозно тимове като русенския. Ясно е, че някой бута „Черно море“, „Верея“ и някои други отбори. 
Друг журналист - Димитър Борисов, пита риторично „Докога Ставров ще продължава с изцепките си?“. И той задава въпроса защо съдията от Велико Търново е абониран за подозрително много мачове на „моряците“.  
„Толкова ли в тази съдийска комисия не могат да  погледнат кои срещи на „Черно море“ се поверяват на този рефер? Или пък не знаят кой му беше ментор? А стига де! Ако в тази комисия имат поне малко разум, трябва час по-скоро да не дават наряди на Станиславовците - Тодоров или Ставров. Защото на хората им писна да ги правят на глупаци! С или без жалби нещата продължават по един и същи начин... Хората от Русе веднъж оттеглиха жалба. И какво от това! Кучетата си лаят, керванът си върви. Но вече поне е ясно кои отбори се радват на привилегии от реферите“, пише Борисов. 
Вик на възмущение дойде и от „Благоевград нюз“, където се припомня, че още в първия кръг на първенството Ставров не дал две дузпи за „Пирин“ срещу... „Черно море“!