Ето някои коментари от форумите след наложените от БФС наказания на „Дунав“. 
„Как може такава подигравка с цял един град! Просто не е за вярване“. 
„Трън в очите си остават „Дунав“ - с най-нисък бюджет, но в първата шестица“.
„Смешниците от БФС заменили наказанието на „Дунав“ лишаване от домакинство с игра без публика. Или са много тъпи и със закъснение са се усетили, че половин сезон вече са ни наказали с лишаване от домакинство и играем само на чужди терени. Бюрократи, убиващи футбола в България - това сте вие от БФС“. 
„Вярно, че имаше бой с „Локо“ /ГО/ - бихме ги с игра!“ 
„За какъв бой иде реч? Няма картони, оня мухъл, тренерът на Горна, ни обвини във всичко освен в бой? Да не сме ги били по пътя?“ 
„Не може да е истина - следващият домакински мач трябва да е първи на ремонтирания стадион! Не може да има такава подигравка с феновете, на който и да е отбор! Още повече, че, ние, русенци, с такова нетърпение чакаме откриването на Градския“. 
„Феновете на Горна през цялото време се опитваха да разрушат клетката за гости и да атакуват русенци. Ритаха и блъскаха прозрачните ограждения 90 минути, а сега по най-долен начин БФС иска да съсипе русенци и техния изстрадал „Дунав“. 
„17 мача „Дунав“ беше наказан без домакинство и сега... поредното безобразие срещу русенци - да се развали празникът в Русе на обновения стадион. Безсрамници, весели празници!“. 
„Наказват „Дунав“ с мерака „Берое“ или „Ботев“ да влязат в шестицата“.
„Тези от Дисциплинарната комисия са пълна мафия“. 
 Б.р.: Мненията за взети от сайтовете „Спортал“ и „Нов спорт“.